adakah baby sedang bergerak?

lagi 2hari 16w, sy nk tnya la kdg kdg sy rasa ada benda timbul. Kdg belah kiri kdg belah kanan kdg dkt tgh. Adakah itu baby?#firstmom

2 Balas

sy pun tertanya bnda yg sama. sy 15w. ada rsa benda mcm keras timbul di perut. tpi sy x rsa pun gerak2 kt dlm. Rsanya mungkin baby tu, tapi bila besar skit bru dpt rasa ye.

1y ago

kannn, sy pun mcm tuuu.

Mungkin, ada yg merasa pergerakan bayi awal. Saya pada kandungan 24 minggu, baru saya yakin gerakan