Kawal berat badan

Hai mommy2.. Mcm mana nak kawal berat badan.. Asyik lapar je ni.... Tewas juga baru lps makan nasi#ingintahu

2 Balas

makan nasi takda masalah. yg penting kuantiti tu. sikit/banyak. nak senang buat suku2 separuh. bykkan sayur. tak makan nasi tp snacking roti/kuih/kerepek pun tak bagus ya sbb carbo & kalori tinggi. nak make sure tak lapar sgt, makan sikit tp kerap. selang 3-4 jam. lapar, snacking kekacang/buah oren, jambu batu.

makan buah