Bleeding masa pregnant

Hi mommies, siapa ada pengalaman masa pregnant bleeding more than 5 days tapi sikit sikit je. First 3 days je cramp & sakit pinggang. After 3 days still ada darah sikit and sometimes spotting je without cramp & sakit pinggang. Boleh cerita pengalaman?

6 Balas

Sis da berape weeks?

3y ago

Masa tu 7 weeks rasanya tp misscarriage. Tp alhamdulillah lepas sebulan ada rezeki pregnant lg. Skrg bru masuk 2 bulan. Doakan kandungan sy membesar dgn sihat.