Bleeding masa pregnant

Hi mommies, siapa ada pengalaman masa pregnant bleeding more than 5 days tapi sikit sikit je. First 3 days je cramp & sakit pinggang. After 3 days still ada darah sikit and sometimes spotting je without cramp & sakit pinggang. Boleh cerita pengalaman?

6 Balas

sy pernah..bleeding 5 hari.doc ckp janin x menjadi and sy ggur.better pergi klinik@hospital sis

3y ago

Haah sis mmg kandungan tak menjadi. Miscarriage. Tp alhamdulillah lepas sebulan sy pregnant lg, skrg baru masuk 2 bulan. Doakan kandungan sy membesar dgn sihat hehe