Mana satu yang paling kerap ya?

Hi mommies semua🤗 Waktu mommy mengandungkan, rajin tak suami membantu mommy ya?😆 Mesti ada suami yang baik sangat bantu mommykan sepanjang mengandung tu😍 Jom kongsikan di bahagian komen😘

Mana satu yang paling kerap ya?
308 Balas

B dgn D tak dengan alasan x reti nk buat🤣.. yg lain alhamdullilah sejak preggy ni rajinnye lain mcm

alhamdulillah smua suami blh laku kan...nak2 sy alami pp type 3.. kena byk bedrest..brdiri lm pn xblh

Alhamdulillah.. Allah anugerahkna sy suami yg baik😊 mn yg dia boleh buat dia akan buat

Semua diatas.. die sangat membantu bila die balik rumah.. kami pasangan pjj..☺️

Alhamdulillah semua Dy bt sendiri , even ngah berpantang sekarang pun .. semua daa siap sedia ..

Sy ngn suami pjj.. semua kena buat sendiri.. skrg tgh sarat x larat dah nak buat sorg2 😢😭

5 tahun berlalu, da xingt sgt apa yg dia bantu 😂. Hopefully ada rezeki utk anak seterusnya

alhamdulillah klu ada suami bgtu.. sy mgandung xmgandung.. sma ja.. semua kja sndri bt..

semua hehehe tp kadang kadang la dia tlg kita pun kesian jugak kalau tiap masa dia buat😬

Pjj dgn suami.. Harap2 no 2 dan seterusnya nanti dpt lah merasa suami tlg buat kerja rumah.. 😆