lapar waktu malam

Mommies semua pernah cuba tak herbalife ni? Macam mana eh? Ok ke.. sbb asyik lapar je malam2.. nurse sruh kawal berat tp tu laa lapar dia x boleh bincang

lapar waktu malam
21 Balas

Cuba pm mana2 herbalife consultant. Nnti diorang guide. Cuma kalau malas nak shake2 tu, kalau saya, malam2 kalau lapar, puan ambil susu suam segelas + roti bakar wholemeal (plastik hijau gardenia tu) 2 keping. Elakkan roti putih tau. Sekalikan dgn epal merah sebiji kalau ada lagi better, sbb manis epal tu nyum sangat. Cubalah 😉

Herbalife ni bagus..first pregnancy saya amalkan stiap pagi..blend dgn kurma n oat..sedap sgt..Dia mmg blh kawal berat badan kite semasa pregnant tanpa berlapar pun..Alhamdulillah, baby selamat dilahirkan..dah nak masuk 4 thn dah..sekarang pregnant second baby..😊

Shake ni soya..jd tkot kulit bb sensetiv.org ckp soya kn x elok..sy amalkn diet herbalife ni bln 6 n turun 8kg.bln 7 lekat...tp coach soh sy truskn pengambilan tp sy stop dlu sbb doc pon bg vitamin kan.lapa memang x yah ckp la..tp nk amik herbalife shake jd tkot lak..

Saya selalu lapar, doktor nasihat makan makanan yang tak menggemukkan, makan sikit2 tapi kerap. Contoh makan makanan sihat macam oat, kurma, biskut jacob, buah2 buahan jadikan snek. Nasi tukar brown rice. Jgn makan manis2 nanti berat badan cepat naik

Ada kwn pernah makan masa pregnant.. cuma kita tk taula sbb ada cara makan dia utk preggy mommy.. tp mmg dia kurus sihat.. baby dia pula lahir 3.8 sihat sempurna.. just tk tau cara dia mkn mcm mana.. kene ikut jadual dia kot

Saya memang amalkan breakfast dengan shake. Kenyang and baguss untuk kandungan. Kakak saya pregnant full ambil nutrisi herbalife. Mak saya coach herbalife, hehe memang satu keluarga ambil sarapan nutrisi herbalife.

4y ago

sy belum ambil lg culcium sbb doc ckp saya ambil iberect dah cukup semua vitamin.tp skrg rasa jg lenguh2 tulang belakang.mcm nak amnil jg la culcium.ay ada tengok kat blog, dia ada ambil onega dan culcium

Sama la...baru mkn X smpi sejam dh lapar..berat naik byk..misi bising smpi kne amik BP sminggu skali tkt drh tgi..tp alhamdulillah xde drh tgi..misi nasihat mkn sikit2 tp kerap klu lapar...

Setahu saya, herbalife tak boleh makan ketika pregnant. Pernah terjadi kat kawan, pregnancy dia ada problem. Tak ingat pulak baby dia meninggal dlm rahim minggu ke berapa.

Saya pun mse preggy asek lapar je pdhl br je mkn.. smpai berat naik overweight hihi.. dah cuba control mkn pn same.. maybe kne mkn kuantiti sikit tp kerap..

Better makan buah buahan kalau lapar waktu malam , makan kurma 3 biji pun dah cukup kenyang . herbalife ada cara pengambilannya utk ibu hamil .