lapar waktu malam

Mommies semua pernah cuba tak herbalife ni? Macam mana eh? Ok ke.. sbb asyik lapar je malam2.. nurse sruh kawal berat tp tu laa lapar dia x boleh bincang

lapar waktu malam
21 Balas

Shake ni soya..jd tkot kulit bb sensetiv.org ckp soya kn x elok..sy amalkn diet herbalife ni bln 6 n turun 8kg.bln 7 lekat...tp coach soh sy truskn pengambilan tp sy stop dlu sbb doc pon bg vitamin kan.lapa memang x yah ckp la..tp nk amik herbalife shake jd tkot lak..