Confuse mengenai minggu kehamilan sebenar

Hi mommies semua, kalau ikut scanning usia kehamilan baru 34minggu 4hari. Tapi ditulis kat dalam buku pink 35minggu 3hari. Due date: 20/11/2019. Kat dalam scanning EDD: 27/11/2019. So nak ikut mana satu ni ye? Disana beza 1 minggu. Saya ada GDM. Doktor bagitau jangan overdue dari due date 20/11/19 tu. Siapa macam saya?

1 Balas

Scan selepas dating scan x valid utk EDD.. ikut EDD yg asal je melainkan doc yg ubah EDD tu..

5y ago

Baik sis ☺️😘