Kiraan Minggu

Siapa ada pengalaman jadi macam saya?? Kalau ikutkan saya 31minggu(ikut EDD) tapi tadi pegi check nurse kira ikut EDD dkt buku pink(5/11) dapat 35minggu 3hari dan nurse ukur tinggi rahim pun dapat 34minggu, 2 3kali nurse kira tadi dapat 35minggu 3hari dan tnggi rahim 34minggu jugak.. Dan nurse kata standby tak lama dah sebulan je lagi, sdgkan EDD sya 5/11?? Sya jdi pening, siapa pernah jadi mcm sya?

1 Balas

Adik ipar saya . Tapi jarak beza dia dalam 2 tiga minggu je . Yang first kiraan tu hujung bulan 2 , tapi bila kira balik doc cakap bulan march , last last betul bersalin hujung feb

5y ago

Mksdnya ikut je EDD ye?