35 weeks

Hi mommies, semalam pergi check up kat HKL. Nurse yang scan tu cakap my baby weight only 2.2kg. Is it normal for kandungan 35 minggu? Sebab nurse tu cakap baby saya punya weight untuk kandungan 33 minggu. Baby saya kecil ke?

2 Balas

Kekadang ukuran scanning bukan la tepat...jgn bimbang sis... In Sha allah baby sis sihat selalu...

5y ago

Biar baby membesar di luar sis... Dr besar dalam perut takut susah nak keluar. 😜 Anak no 2 Saya lahir 2.4kg je... Tp sebulan umur Naik jadi 4kg

Sy 35mgu baby weight 2.7kg.. Now 37mgu tk tahu bape kg..