Penyusuan Bayu 1 Bulan

Hi mommies sekalian, anak saya setiap kali bangun tidur terus menangis untuk minta susu. Adakah itu normal untuk bayi 1 bulan lebih? Maaf saya new moms.

6 Balas

kalau baby xmenangis, baby nk kena buat apa awak😆. nanti awak yg risau😅, bila xdengar baby nangis. hee. baby mana boleh bercakap lagi dear kalau dia nk minta susu🙈. takut awak pengsan je kalau baby sebulan bercakap. kata nk susu. hee. just melawak je yea, sis. awak kena tahu baby menangis tak semestinya dia nk susu je tau. mungkin perut dia xselesa. itu cara baby berkomunikasi dgn awak.❤️ Totally normal. boleh join group fb baby language. utk tahu lagi bahasa pergerakan baby. boleh juga belajar ilmu penyusuan utk tahu stage feeding que baby awak🫰😘

normal. ank sy 6 bln akan bgun mngis mnta susu kalau lapar.. klau tk lpr bgun main2 dlu

ye normal.. sbb menangis satu2 nye cara baby bkomunikasi dgn kte..

it's totally normal. 0-3 bulan perlu susu utk tumbesaran.

normal..

Normal