BABY 1 BULAN

Maaf, saya first mom. Saya nk tanya normal ke baby 1 bulan 20 hari asyik tidur je. Baby saya akn bangun utk susu dgn tukar pampers je. Yang selebihnya dia akan tidur.

5 Balas

Normal je. Sy pon tkt mule2 dlu. Asyk tidurrr je. Tp nikmati je laaa pantang dgn tenang sis 🤣🤣 masuk 2-3 bulan dh mula laaa xnak tidur siang. Nangis makin kuat.

Normal..lg byk tidur lg cepat besar..baby mmg perlukn tidur yg cukup..bila dh 2month mcmtu bru strt main2 sikit dgn die..bt tummy time..tnjuk flash card..gdluck..

normal. cuma kalau dia ada jaundice kena kejut dia bagi susu jugak even dia tidoq.

Tkpe biar dia tidur utk bone & weight & brain development

normal. 0-3 bulan banyak tidur.