bayi 1-2 bulan tak tidur siang

salam mommies, ada x bayi 1-2 bulan tak tidur siang? bayi saya asal saya letak atas tilam je mesti menangis.. jenis suka mengempeng 😩 dan dia tak tidur walaupun dah dodoi kan.. normal ke bayi x tidur? dh bagi minum susu pun dia akan tidur sekejap saja dalam 15 minit dan terjaga semula.. #bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Balas

Baby belum kenal siang malam lagi dan boleh belajar tenangkan dan tidurkan bayi dlm medsos Baby Language

2mo ago

Ala comelnya. Haha. It's OK. Kerapkan bg baby bergerak. Buat urutan ILU dgn minyak sesuai di abdomen dia dan senaman cycling kaki dia. Bg aliran lancar.