Gatal/sakit kulit dari kepala sampai kaki

Hi mommies. Saya skrg 26w,menderita sakit kulit(eczema/tak pasti punca) dari kulit kepala,muka,bibir,badan & kaki. Kadang-kadang malam sampai tak boleh tidur,sakit pedih mcm di gigit gigit. Selalu rasa down,rasa sedih tgk tubuh badan sendiri. Tp kuatkan hati demi anak dlm kandungan. Ada tak yg mengalami perkara yg sama? Atau yg boleh kongsi pengalaman atau tips🥺

2 Balas

puan dh g klnik jmpe doc dan dptkan rawatan?? mg dberi kesembuhan dan dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermoms #TAPactiveusers

saya gatal² kt kaki. hbs luka kaki saya. sbb bergaru..