Sakit kepala

Hai mummy.. sy skrg nk masuk 9 weeks kandungan.. semenjak minggu ke 5 sampai la skrg sy selalu sakit kepala.. mumm² tau tak punca sakit kepala and cara nak atasi masa kita mengandung ni..apalagi sekrg sy bkerja..kadang sampai rasa tak tahan sangat...#pleasehelp

1 Balas

Hi. Kalau pengalaman saya masa mula² hamil pun sering pening juga. Nak atasi kalau saya rehat je tapi kalau mommy bekerja kena jumpa dengan doc minta nasihat doc. Minum air putih yang banyak juga ya mommy. Boleh redakan sedikit.