rasa insecure dgn kulit badan

hi mommies.. ada x cadangan kena ambil suplemen apa utk baiki masalah kulit muka n badan 4 bulan selepas bsalin n kulit sy skrg jd kering n kasar.. segala masalah kulit muncul satu psatu mslh jerawat, kulit gelap, kusam, kering yg plg teruk muncul yg mcm skin tag tu.. makin byk plk tumbuhnya 😭 dah naik ke muka n seluruh badan.. rsa down sgttt tlg bagi penyelesaian yg bkesan 🥺

2 Balas

Pergi klinik Dr KO. Kalau nak jimat kos, boleh pergi gov. Buat appointment dengan dermatologist. Tapi lambat sikit la sebab ada queue kan. Minta surat refer kat KK.

Jumpa doktor kulit.