scan 6 week

hi mommies, saya scan for 6 weeks today but the doctor said only nampak kantung. jantung semua belum boleh nampak lagi. betul ke? this is my third pregnancy, last 2 i keguguran. And skrg i freak out

2 Balas

Ya normal awal2 ni nampak kantung je. 6 weeks baby saaaaaaaangat kecil. Besar biji lada hitam je. Memang x nampak lagi. Jangan risau ye.

5y ago

Sama-sama. Amalkan folic acid ye.

No worries mommy, sy scan 9w pun doc bgtau cuma sebesar butir beras.. So far ok, ank dh sthun 3 bulan 😊

5y ago

Thank you, inshallah rasa senang hati dh sikit. 🤗