Sakit Perut

Hi Mommies. Saya pregnant 5 weeks. Normal ke kalau ada rasa bisa dekat perut? Hari ni first time rasa mcm ni risau pulak. Rasa dia tak kuat tapi effect ke pinggang?

5 Balas

normal.. rahim baru nak membesar.. just klu ada keluar something or tk tahan sgt cepat² pegi hospital.. sy awl² pregy pantang sakit terus ajak hubby pegi hospital 😅😅

Hye! same lah saye. 5 weeks jugak. Rase cramp menyucuk kan? Ya Allah moga Allah pelihara sebaiknya 🥰

saya 5weeks juga rasa kt bwa to rasa ngilu tercucuk macam to bahagian ari2 kadang2 ngilu tpi tak lma

sy pernah rasa macam tu.. tapi kalau cam sakit sangat baik cepat2 jumpa doktor..

5y ago

aminn.. in shaa Allah..

saya rasa sama tapi negatif 🙂 sakit bawa perut dan sakit pinggang