Perut rasa tegang

Hye mummy semua. Saya baru 10 weeks tapi perut selalu rasa tegang dan pinggang kerap rasa sakit sampai rasa nak menangis. Normal ke untuk first time pregnant??

3 Balas

Hye saya nak bertanya, normal kh ibu mengandung selalu emosi ? Saya kdg2 tiba2 nangis tanpa sebab … lepas tu tiba2 rasa nak marah … 😅😅😅 lepastu tiba2 jdi normal blik …

normal First 3 months, rest more with patient n continue eat even u throw out

Normal je. Dont worry.