Sakit perut 16weeks

Hai mommies nak tanya normal x 16weeks rasa sakit perut ? Kadang2 perut mengeras , risau pulak sbb ank first kan ? Kalau kita stress ada effect dekat baby x ? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

klo mengrs kdg2 kencing kotor stu. air dlm bdn xckp. sye sngkot kencing kotr sbaik lah doktr bg msk air dlm bdn. besk nye bby xmengers dah. ni 5bln bby mengrs plk pgi2😓

2y ago

jgn kurg. nnti air dlm bdn xcukp. udah kne cck botol2. byk kn air masak

Bila pregnant pls avoid stress ya. Klu rasa penat or xlarat, rehat. Bby nk membesar tu.