Rasa sakit ngilu masa baby gerak

Normal tak kalau kita rasa sakit sikit bila baby gerak2? Haritu sebelum 28w dia gerak takde pulak rasa sakit. Ni dh masuk 29w sy rasa mcm ngilu sangat. Mmg terasa mcm ada benda keras gerak dlm perut tu. Mcm dia duk gesel penumbuk/lutut dia ke apa dlm perut tu. Sy first time pregnant so tak pasti pulak normal ke akan rasa sakit ngilu2 camtu.

1 Balas

normal sis..mmg terasa sbb bhagian2 die bergerak..lutut..siku.