8 weeks pregnant sakit pinggang & cramp

Hi Mommies , Nak tanya saya pregnant first baby now 8 weeks tapi saya sakit pinggang , sakit badan dan rasa cramp belah kanan perut rasa bisa sampai ke kaki tu normal ke ? tanda rahim tgh mengembang sebab janin membesar ke mcm mana ? #firstbaby

1 Balas

normal awak. mmg 1st trim ni akan selalu cramp dan sakit2 sana sini, sbab badan kita nak adapt dgn org baru kan. kalau ada pendarahan kena refer hosp terus, selain dari itu inshaAllah baik2 saja.

1y ago

Thank you awak 🥰