Selera makan

Hi mommies, saya nk tanya, 1st trimester nie mmg takde selera nk mkn ke. saya baru dlm 7 weeks. x lalu sgt nk mkn.

7 Balas

depends. ada orang elok je. saya pun tak lalu nak makan. lagi2 bila benda tu kita yang masak. tambah pula dengan deria bau yang terlebih sensitif sekarang ni. last2 lepas makan nasi petang tu japgi malam minta suami masakkan sosej lah burger lah. tak tahu lah yg tak sihat tu yg buat selera ke sebab orang yg buatkan jadi selera 😅