Hilang Selera makan

Sejak masuk mnggu ke 8 ni mmg rasa susah sgt nk mkn, selera makan mmg x da langsung.. tgok makan berminyak jk rasa mual ?? Ada x cara2 bgi naik selera makan ni? #week8

7 Balas

Mkn buah2 sis.. inshaaAllah msok 12 mggu blh mkn sikit2 even msh loya.. sy 4 bln ni rsa nya bru 6 kli mkn nasi tu pun klua balik.. msti mkn.. buah ok inshaaAllah.. boleh buat happy sekejap sbb takleh mkn 😂

sama..sy 8 weeks.bau2an pun x le bau..sll lapar tp asal masuk mulut nak muntah..sy makan roti je

saya anak yg no 4 smpai nk berank hilang slera mkn... #13Feb2021  #IbuRA  #TAPactiveusers

Sama la sy bru 6week saya rasa yg sama . Bau masakan pun sy loya

same la saya bole makan bende yg masam je to pon xleh banyak mesti muntah

Sama sis, sy lapar sgt tapi tkde selesa nk makan😭. Tkthu lah nk makan ape

3y ago

Ye lh rasa nk makan tpi xdpt nk habis kn.. Klau hidung terbau benda yg x senang d hidu hilang terus selera tu aduuh... Suami selalu tnya knpa x mkn tengok bdn pn dh kurus sikit tu.. Sya pn perasan pipi dh xda montel lagi 😢

Cari mknn yg sis rasa blh teln.. roti ke, sup2 ke.. push dri mkn..