Hi mommies... Nk tanya . Ade x trimester 1st ni.. selera mkn tinggi.. klu lambt mkn.. rasa mual..

3 Balas

Sayaa. Selera bertambah. Dulunya jenis tak breakfast. Sekarang pagi2 cari soto. Tak boleh lambat makan nnti lemah semacam. Keluar angin pastu pening2.

Okay la tu ada selera…biasa klau lmbat mkn jd msuk angin..sy first trim dlu selalu angin pastu loya..selera mkn ada..mujur la xde muntah2 teruk MS..

samaaa, selera makan bertambah tambah. lambat makan auto rasa nak muntah. berat pun dari 48 naik ke 51kg. baru 7w pregnant