Anak umur 2 tahun addictive susu sahaja.

Hi mommies, saya nak tanya regarding anak 2 tahun yang asyik mintak susu sahaja. Risau tgk, minum air kosong taknak tapi asyik nak susu je. Nnges je susu, nnges je susu. Tk larat dah nk larang. Takot dia sakit je overdose susu. Kdg2 baru stgh jam mintak lgi susu. Smpai saya buat sikit je susu taknak bg byk2. Mcm mana nak bg anak minum air kosong byk sikit. Bukan saya tak ajar.

1 Balas

Kurangkan bg susu. Lebihkan mknn. N bg dia minum guna cawan yg dia suka