Baby taknak susu

Anak dah 3 bulan taknak susu 😭 kdg sampai 6 jam dia tak susu. Sampai saya kena set jam utk paksa susu. Tu pun minum 3 oz je. Kdg2 1oz je. Mcm mana ek nak buat? Dah byk kali tukar susu dahh

4 Balas

sama, anak Sy Pon bergitu kdg paksa Pon x nk minum , minum Pon 1tau 2 oz je lepas TU dia tolak...tgh mlm langsung x bangun utk minum susu ,tidor smp ke pagi , kejut kan pon meragam x nk minum, botol dlm mulut je tapi dia tidor x minum Pon....buat bazir je susu TU kena buang 😞buat risau normal ke atau kena tukar susu, kalau dia lapar sngt minum habis juga susu TU.

9mo ago

anak puan dah ok ke minum susu? anak saya pun skrg takmau minum susu baru masuk 4 bulan

Salam nk tye, anak puan lama ke xnk susu mse 3 bulan tu, sbb anak saya mse 3 bulan lbh mcm nila skrg, xnk susu mcm sllu, rsau betul saya, susu bdn dhla xbyk, susu botol mnum mcm main2, kncing pn xbyk sgt, pstu cm kuning skit, anak pn cmne ye sory tye

6mo ago

Wasalam. Ye dia tak byk minum susu sampai lah umur dia 6 bulan. Masuk 6 bulan tukar puting botol yg lubang dia lebih besar sikit laju je minum.

anak sy 2,3 ari lps mcm ni la..xnk susu, klu btl² haus bru abis susu mnum susunye.... tp skrg da ok blk..5oz 4/5jam skali

9mo ago

Berapa lama masa utk dia okay sis?

nursing strike tu..nnt dia ok balik