anak taknak menyusu

Twins sy baru nak sebulan, tapi tak menyusu sangat . Sy bagi susu formula sbb air Susu sy sikit je. Skrg dah nak drop. Masa memula bg susu formula, ok je. Tapi skrg nmpk mcm tak brminat nak myusu. Biarpun dah 3, 4 jam, tetap sikit je diminum. Kdg x smpai 1oz. Sblm ni smpai 1 oz atau lbh kalau dah lbh 3 jam. Skrg bila mereka nak myusu bru mnum lbh. Klu sy yg bgi susu ikut masa , mereka lgsung taknak lyn. Mnum pun sikit je. Perlu ke sy tukar jnis Susu??

1 Balas

Cuba check kalau Ada tongue tie ke..

5y ago

Tadi cek mmg Ada.. tapi tgh lidah .tongue tie ni bhgian mna? Hujung lidah ke ?