Tolong saya !

Hi , mommies . Saya dari awal pregnant sampai sekarang dah 12 weeks , asyik sakit belakang badan je bila bangun tidur . Masa tidur pon tak lena sebab bergerak sikit je dah sakit . Nak urut tak berani , takut bg effect kat baby . Mommies ada tips posisi tidur utk kurangkan sakit belakang badan ni tak ? Tolong saya mommies . ?

2 Balas

Tidur mgiring dan beli bantal khas untuk pregnancy, bole bli kat on9 sis 😊

5y ago

Kat shopee byk jual sis, sya bli kat shopee jer 😊

Tidur mengiring. Tidur terlentang memang tak selesa kdg2.

5y ago

Sama2 😊😊