Sakit belakang 20 weeks

Salam hi mommies! Ada tak yang alami sakit belakang sampai nak tidur, duduk semua tak selesa? Sakit sangat. Macam mana ya nak kurangkan sakit belakang? Sekarang dah masuk 20weeks makin kerap pulak sakit. Ada cadangan tak? Thank you in advance #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Sis ambil pil calcium tak? Or minum susu/sumber calcium lain? Sebab sy perasan minggu yang sy byk kali terlupa makan pil calcium, mudah je nak sakit pinggang. Try lah☺️

cuba letak bantal tinggi kt kaki , kot okay sikit ke. n letak bantal keliling. sbb baby tgh membesar so dia tarik byk.