sakit belakang

saya da 31week , tiap kali bangun tidur je mesti sakit blkang. tidur mgiring kiri ,sakit blah kiri, tidur mgiring kanan, sakit blah kanan n bila tidur terlentang , sakit terus badan. ke tak bole tampung berat badan ,jadi sakit sgt ea. nak suruh husband urut, dia takut. 😌 .

7 Balas

Sama la sis sakit sgt , mlm ii xblh tdo , mntk je suami urut blakang tu . Sapu minyak angin . Jgn spu bhagian perut … picit ii biar rsa berangin … atau sis guna bantal u shape .. lapik bhagian blkang..sy tiap mlm mntk suami urut skrng dh kurang…tp sakit tu ad lg

2y ago

saya guna bantal pun tak jadi apa. taktau nak buat mcm mana. duduk pun sakit pinggang, baring pun sama juga. serba tak kena makin nak dekat ni.

Normal. Sy bila rase susah sgt nk tdo mmg minta suami urut. Bukan nk suruh urut sungguh2, just gosok2 perlahan je utk smpai kite lelap mata. Bile da hujung2 ni mmg susah je nk tdo malam. Punya byk pakai bantal nk bg selesa. Tetapla x selesa kan hehe..

2y ago

sebelun tidur tak sakit awak lepas bangun tidur tuh rasa urat tarik semua. lepas tuh nak surh dia urut mmg dia takut, tambah kt pinggang, mmg dia takut nak sentuh.

sy skg langsung x boleh ngiring kekanan. baby akn tendang non stop smpai laa sy ubh posisi ke kiri. bila bagun tido mmg sakit ya amat laa belah kiri. sb semalaman ngiring ke kiri. tido duduk pon x boleh.

2y ago

baby awak suka blah situ, mmg tak bole buat apa la. sakit juga tidur satu posisi je. saya yg kejap ubah pun sakit.

saya PON 33week xblh nk tidor lena sakit 1 badan bila telentang jadi sesak nafas perut jdi keras..hari2 tidor nyiring ke kanan jer tpi bgun skit tulang belakang dgn peha dan .kaki jdi kremm

normal sis. bykkn berehat. sy lg la. ada besi ky tulang belakang ni😌 tegak je. sakit sgt2. baring,duduk, berdiri. semua xkena. dtg sakit dia,blh keluar air mata. sakit smpai menggangu tido

2y ago

kalau saya jadi awak, mesti tak mampu, saya yg mcm ni pun duk sakit sana sini.

saya pulak kalau dh baring tu satu posisi je boleh kalau nk tukar posisi tu terseksa sngt sakit dkt celah kangkang. lpstu jdi sesak nafas tau mengah nk tukar arah 😅

2y ago

kena letak bantal kot kt celah tuh, bagi okay. time mcm ni nak tidur n rehat pun mcm da tak berapa best kan. tapi tuh la ,asyik mgantuk je.

normal