Pregnant 10weeks , pergi berurut

Hi mommies. Saya aritu pegi nsk duduk dekat kerusi urut tu . Terus rasa mcm sengal2 bawah perut kekadang rasa cramp . Lupa pula yang kita tak boleg berurut kan . Ada effect apa2 ke yaa dekat baby mcm ni ? Takde pendarahan apa apa just rasa sakit gitu la . Risau pulaa 😓😓

1 Balas

Ikutkn mmg xblh berurut bhgian perut or pinggang.,lebih2 dlm trim1 ni kndgn fragile…Harap xde pape la..apapon kne alert la tkut ada pndrhan