nak tanya momy smua

saya bersalin bbrpa bulan lepas and of cos la ada bidan urut bdan kan . sebelum ni badan2 tak ada rasa sakit urat atau sbgainya seperti otot koyak ke apa but a few week after berurut tu suddenly sy sakit urat klau angkt baby and kekadang sakit klau buat bbrpa kerja and sy perlu duduk bertenang , klau sya teruskan sakit tu akan tmbh kuat n rasa sperti isi2 sedg disiat2 😌 ada ssiapa tak mcm sya

2 Balas

cuba berurut lagi skli mgkin salah urat..jangan dibiar mcm saya dulu slh urat kt tulang belikat sakit sampai ke leher.nk pusing kepala pun rasa sakit sgt (punca salah step masa menyusukan anak time baring)

sebab beranak sis.. badan mmg akan sakit2 sebab dah berbulan duk kandungkan baby yg berkilo2. pergi berurut lagi.