Birthclub: November 2024 icon

Birthclub: November 2024

16463 Followers

Feed

nak luahkan perasaan

i taktahu parents my husband ni ape okey i duduk sekali dgn family mertua banyak sangat makan hati makan i yg masakkan baju diorang semua i yg cuci i yg sidaikan kiranya rumahtu i yg uruskan mymil sumpah malas sangat and her sister dtg without buat kerja rumah baju his and his baby i yg cucikan letihsangat i preg 5m alahan sangat sangat teruk. u know wht brg dapur basah i yg uruskan oke sekali diorang beli mmg bnyak i srg cucikan ayam 5/6 ekor udg ikan i buat sorang penatsangat her parents bawakan her sis pegi becuti merata n i duduk rumah buat kerje rumah. i rase ralat sangat bile i mengadu dkt husb i i kene marah balik. salahke i pun nak ditreatkn like her sis i duduk jauh dgn family i . isedih sgt i yg buat keje ape semue i takdpt ape pun . kalau i takbuat myhusb n her parents mrhkan i ckp i menantu hntu. i nak sngt keluar dari sini tp my husb taknak dia ckp sini ada family dpn mate die habistu i tinggalkan family i pulak mcm mane. sumah sekarang i sedih i terase sangat . kalau her sis mengidam semue dpt even jauh snggup pergi cari . bile i mengidam apepun takpenah dpt takkire jauh atau dekat n bende tu boleh masak sendiri pun takdapat sbbkan diorang pentingkan her sis. mase i nkbuke buku pink mymil mrhkan i sbb i pilih swasta die ckp swasta mahal . forme okey swasta cause myhusb kerje n sesuai untuk i yg suke nkkan org teman. n you know wht her sis buka buku swasta her mom takmarah pun. and hermom decide untuk i bersalin gov sbbkan my sil bersalin swasta n kos 10k+ so diorang nak jimat. diorangni pun bukan family B20 diorang T20 income sebulan diorang cecah belas K my husb income sebulan 10K+ i rasa mcm terpinggir . bile fikir balik i menyesal masuk ke family ni skerang i just mampu hadam even susah sngat sngat

Read more
 profile icon
Write a reply
Load More Posts