Mengenalkan susu formula

Hi mommies saya ada seorang anak berusia 1 tahun dan masih fully bf smpai skrg. Skrg susu sy mkin drop dan kdg2 sy xdapat bekalkn susu yg ckup untuk dia plus sy frontliner xdpat nk ikut msa pam yg btul. Sy dh cuba mcam2 susu formula tp anak sy lgsung xmahu minum. Dia rasa hujung lidah terus x nak. Mnta tips dr mommies smua utk pjuk anak mnum susu formula smpai dia nak sbb sy kesian kdg tgok dia x cukup susu..🥺

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglm ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy lain sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin