tips

Hi mommies, my baby girl dah almost 2months old. Sebelm Ni sy direct breast feed(smpai skrg) n Ade jgak bgi susu formula,tapi since after 1 month old dia xnk minum susu botol,even sy pump susu bdan ltak dlm botol pun dia xnak,dia akn tolak guna lidah dia,smpai nangis2 xnk minum susu botol.. Any tips mommies semua...

1 Balas

Try tukar puting mommy. Baby da pandai kenal beza puting botol dengan mommy tu. Cari puting yang seakan² bentuk mommy punya. . Baby sy pakai pigeon ok. Tommee dia refuse.