Cirit-birit perut memulas dah dua hari..

Ibu² patut ke saya trus ke hospital atu pergi jumpa doktor dulu..perut memulas rasa nk membuang bila membuang sikit je klur..hari ni rasa memulas je perut..Bharu sekli membuang,semlm 4kali membuang dngn memulas perut serta sekli ank mengeras je dlm perut.

2 Balas

keni bka diatu sis? bisi ke sptl d?

pergi hospital..

2y ago

saya dah pergi hospital semlm doc suruh balik..tnggu smpi 40minggu kalau tak ada jugk tanda bersalin kena masuk ubat bersalin pkse..kena induce bgi ada rasa contraction nk bersalin..ada tip nk bgi cepat tak pembukaan..sbb saya dah kerap jugk berjalan ke tapi stay tak ada jugk tanda nk bersalin tu.risau plk..