Susah tidur malam?

Hello mommies preg 23w5day susah sangat nak tidur mlm 😔 skg nie , risau baby efek sbb kurang tidur

8 Balas

Sy baru 4w6d pun tiap mlm mmg susah tido lena tapi siang hari lena pulak sebab baby ajak tido agaknya. siang hri tu sy tido pling kurang 2 kali sbb bdn rse cepat ltih pastu mudah sgt nk mrh

Normal je susah tido malam time preggy. In shaa Allah tak effect ke baby la

kalau mlm kurang tidur pstikan siang kene tidur kk walaupun sekejap

efek ke mommy jg , nnt bacaan bp tggi kalau kurang rehat..

Try berpenat2 dulu sblm tidur. Ptg pula jgn tidur.

Zikir ataupun music imsomnia #youtube

Saya amalkan zikir hingga tertidur.

amalkan ayat kursi dgn 3 qul