Breast pump

Hi mommies. Boleh tak suggest best automatic breast pump yg strong suction dan worth it. Thank you in advance. #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmomfirstbaby #firstpreganancy

3 Balas

Nak beli breast pump ni bukan kira suction kuat atau tak tp tgk pada keserasian seeloknya beli breast pump yg bnyk suction level senang nk pilih mcm saya beli brestpump dekat shopee ada 9 suction level harga dlm rm100 sebelah je utk handfree and lg satu kalau suction terlalu kuat pn tak elok utk breast mummy boleh melecet puting kalau slh cara suction so better pilih suction yg rendah or yg sama dgn cara suction anak kita supaya bila anak kita isap rasa sama mcm pumping so breast pn boleh biasakan dengan cara suction baby & breast pump😊 And ni pump yg saya beli alhamdulillah well function dan murah kalau kategori handfree sgt memudahkan kerja cuma motor cepat panas kalau lebih dr 40 minit pumping biasalah brg affordable kan

setiap org tak sama awak. mgkin mommy tu pakai pakai, tp bila awak pakai tak okay. awak cari kedai breastpam yg boleh test dulu sebelom awak nak beli. atleast bila awak nk invest awak tak rasa rugi.

stiap org breast x sama sis. sis yg kena cuba sendiri or sewa dulu. lain org lain preference dia. stiap breast pump ade lebih kurg dia sendiri