Anak tolak makan nasi😪

Assalammualaikum to all mommies, anak saya lately kurang makan nasi. Dia lebih pilih makan lobak klu sup dia saya letak lobak. Then dia lebih makan bread. Syukur juga ada terisi juga perut dia. But risau pula klu asyik xmau makan nasi. Satu dua sudu then stop. Ada ka cara2 lain mau pujuk anak supaya mau makan nasi? #SharingIsLove❤️

1 Balas

Umur dah brape?

3y ago

Mungkin kena pelbagaikan lagi menu utk dia makan. Macam nasi tu buat bebola ke. Awk try follow Happy Baby Food Malaysia dkt fb. Situ banyak menu utk baby start dari bulan 😁