Kantung xseiring usia kandungan

Hai mommies,normal ke eh lari jauh sgt usia kantung? Sepatutnya sy dh 8 week hari nie. Pegi scan kantung baru dlm 4-5w mcm tu? Plus sy ada bleeding on off. Ada harapan tak ye?Doc prescribe duphaston n repeat scan 2weeks. Mohon share pengalaman mommies semua utk naikkan semangat sy. #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

inShaaAllah fikir dan doa baik baik. sy pun mcmtu jugak. supposed 8w, tp pergi scan nampak kantung je dan baru 5w. dan kena repeat scan 2weeks. doktor kata normal selagi tak ada bleeding yg serious. kdg2 ovulation kita lambat. bykkan berehat dan jgn buat kerja berat ye ❤️

2y ago

Betul puan doc pun ada bgtau mcm tu. Period xregular so mungkin penempelan lambat.. yang buat risau adalah bleeding. But now memang sy fully bedrest. Kita tawakal aje ye.. tq puan.. semoga doanya berbalik pada puan jugak 🥰

Actually tak normal unless u punya period x tentu. Klu u normal period, usually tak survive.

2y ago

Yup period sy x regular sis