bby

hi mommies! .. normal ka klau kandungan baru masuk 4 bulan bby dah start kick?? tlg jawab ea.. sbb ni bby first 😥

11 Balas

normal sis.. sy da rasa seawal 16 mggu.. genap 17 mggu sy gi scan da nmpak jantina dia hehe 😂 skrg daa 21 weeks lg kuat dia tendang.. lgi2 time kita tgh relax2

normal sis.. sy dah 17 minggu pon kerap gerak kdg2 dgr jantung die .. bile sentuh die lagi kerap bergerak dlm perut ni ..

Rasa pun 4bulan ada rasa..tp bkn kick.. Rasa something....jadi geli sikit....😅

4y ago

Sama la , rasa mcm halus jeeee .

normal sis.. sy pon anak first , tine 15 week dah rsa❤

Saya 17w3d tpi yang paling kuat dan sangat terasa 18w.

Normal.. Anak laki sy kndungan 3 bln dh kick.. 😂

Ada yg memang dah boleh rasa, ada yg tak lagi

Normal.

Normal

normal