Nk tya normal ke klau bby popo kluar popo warna hijau,bby sy umur 1bln 3mnggu #first bby

Ad spa2 blh tlg bg pndapat

Nk tya normal ke klau bby popo kluar popo warna hijau,bby sy umur 1bln 3mnggu
#first bby
2 Balas

bab berak hijau ni. anak sy 15 hari pun ad hritu. doc ckp ikut ape mak nye makan kalau fullu bf. makan ssyur wrna hijau jadi taik anak hijau. ada plak yg cakap sbb anak tak dpt hindmilk susu ibu yg mengenyangkan. tapi tak kisah apa pun punca, najis hijau / kuning adalah normal.

fully bf?