angin pasang

hi mommies nk tnye, lately ni baby kerap sgt kembung perut and pusat dia trkluar and bila tekan bunyi air,, and bila menangis mmg nngis jerit macam kne dera.. betul ke baby saya ade angin pasang??? pstu saya kne marah ngn mak saya sbb saya makan macam macam and dlu saya tk letak duit syiling kt pusat dia?!?!?! doctor pon ckp jgn letak or usik ape ape bnde tu akn trmasuk sndiri sbb perut dia semakin besar tapi tu la mak saya ni merapu and ckp saya degil tapi saya tk kisah psl tu, btw baby saya 2 bulan perlu ke saya bwak dia pegi klinik? 😭😭 risau sgt

1 Balas

anak puan minum susu bdn ke ek?? kalau susu bdn ya..maknya perlu jaga makan..elakkn mkn makanan yg blh sbbkn angin..sbb bila kita makan anak minum susu kita..akan effect pd dia...nk mkn boleh tp berpada pada... mcm kalau angin pasang ni...kalau dh jd mcmtu..better terus bwk jumpa pakar peads dan buat checkup srta rawatan tuk tahu punca sbnr..mg anak puan cpt sembuh..dan dpmudahkan segalanya..aamiin