ANGIN PASANG

Hai.... nak tanya mommies2 ape pendapat korang pasal angin pasang nie.. Sebab tadi mak cik saya tengok bayi saya dia cakap macam kena angin pasang..saya dah risau la..

4 Balas

Anak sy gurl... Penah kene.. Dh oprte pon...mule2 xtau syntom die... Pas mndi bunga die jd bsr sblh.. Bile urut2 ilang.. Then 1 day.. Die nages2 ckp skit.. Siap bngkok2 bdan.. Ckp skit prot.. Ingt btol skit prot.. P emergency hosp.. Dok kte kene oprte.. X oprte blh je tp akn slaloo jd la

Baby lelaki ke ek?? Klu org lelm dlu amik daun sirih layukn letak dkt part bby nye telur tu smpai kecut..ulang buat tiap2 hri..atau gune daun mengkudu...

Cuba bawa jumpa dgn doktor sis. Untuk kepastian.

Ohh mcm tu.... Tq

2y ago

macam mne nk hilangkn angin pasang ae