sekadar meluah

hi ni sekadar meluah and nk mintak opinion, suami saya balik kampung sbb dia nk pegi mngundi, tapi dia tau anak tk sihat sgt ape semua, saya pon still dlm pantang and luka jahit pon tak baik lagi so nk buat keje semua trbatas, tapi dia tinggalkn saya centu je balik kg.. haih saya ni dh sakit kepala macam nk demam jaga anak malam tk tdo ape semua, takut bentan je…. menangis saya tgk anak meragam.. dh bagi susu dh tepuk dh tukar pampers ape semua tk jalan…

2 Balas

faham sgt . Jgn sendirian . Kalau ada adik beradik, bawa seorang tolong temankan . Sakit nnti kalau lepas beranak kurang tidur dan rehat . Cuba bedung baby, paling tak pun tidurkan mengiring baby tu . mungkin dia selesa nnti, dpt juga dia tidur . ibu pun dpt tidur juga . Sapukan minyak angin juga . mana tahu kembung perut . Kenapa lah si husby tu nak juga pegi . pakai pos pun boleh .

😥awak x ada sapa² ke adik beradik sedara mara duk dkt situ.. ya Allah kesiannya.. sy & suami x blk pun kampung asbab jauh sgt.. kami pakai undi pos je..