Irregular Period

Hi Mommies Nk Tanya Ada X Sesiapa Preggy Walaupun Irregular Period?

24 Balas

Saya. Perido tak menentu. Bulan ni awal bulan, bulan depan hujung bulan. Tak menentu. Tau² sangkut. Syukur alhamdulillah.

klu jns period x teratur sy suggest guna opk. Di samping tu amalkan mkn buah kiwi n delima. In shaa Allah

Sy irregular period jgk sis.. Tp alhamdulillah lepas ttc 4y, ada rezeki sy utk pregnant.. Now dh 23w

5y ago

Congratulations mommy

Me.. Kawen bln 7.. Tau2 pregnant hujung tahun 2018.. No worries dear, rezeki tu ada

🙋🏻‍♀️ Now second pregnancy even though irregular period..

5y ago

Congratulations mummy

Saya. Tp doktor kata normal sebab ada period. Cycle 40 hari ++

Nk tny klu ikat perut Ada orng mengadung tak

Saya nk tny pasal period

🙋🏻‍♀️

Bolrh tolong saya mummy

5y ago

Cuba awk makan cinderella glow slim. Utk kesuburan period teratur dn sy dh mkn alhamdulilah skrg sy dh 8 week.