Mamom Hope

Ada tak sesiapa minum mamom hope period dah dtg utk irregular period....

3 Balas

Sy minum mamom hope .1st month minum period lmbt lri 3-4 hri .2nd month tu trus xminum sbb tgk period lambat lagi . 3rd month paling lmbt 11 hri xperiod langsung skli check upt prgnt 9wks 😑😑

sy beli momomhope 6/1/2020. pada 7/1/20 saya priod waktu asar..tpi harini 11/1/20 pad sy dh bersih..saya tgh usaha utk dapatkan bby..dah setahun lebih berkahwin

Mksd awk period dh dtg , tp tempoh yg tk teratur ke ?? Sy pun mnum jgk mamom hope .. tp bru 13hari mnum

5y ago

Dah ada period ke?