29weeks & counting!

Hi mommies, nk mintak suggestion. Sy dh 29 weeks, saya risau takut susu badan tak banyak masa baby lahir nanti, supplement apa boleh buat susu badan jd banyak? Mamom ok ke?

7 Balas

Banyakkan mnum & mkn sup lobak putih jew mommy. Inshaallah susu meriah nti. Blh tgok posting sya bkenaan milkbooster

Lobak putih boleh gak tmbah kn susu...bayam pn ok...mcm sy minum horlick...alhamdulillah...huhu

susu xkn kluar jika mind set ibu dah ckp xda susu & kena urut2 tuk ransang penghasilan susu.

6t dh bersalin kerapkan menyusu dgn pump ikut waktu.

Klu susu bdn lmbt kluar...mnum kn susu btol ja

banyakkan menyusu. more demand, more supply.

Sma mcm sy 29week already..😊