supplement tambah susu badan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat ibu2 diluar sana ..boleh suggest tak supplement apa yang elok untuk tambah susu badan ? saya sekarang tengah pregnant anak kedua dah 39weeks 5days ..masa pregnant anak first saya try makan mamom tapi susu drop juga ...any suggestion selain supplement mamom milk booster ? thanks kerana membantu 🥰🥰

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn mkn pil or minum milk booster mamom..sy mkn supplement vitamin c kalsium.. habatussauda 6 dalam 1.. omega 3 serta mkn mkn berkhasiat serta minum air yg byk...dan jgn stress..mg dpmudahkan segalanya..aamiin...oh ye jika puan nk tahu ttg cara pnyusuan yg btl dr pakar lactating puan blh tgk dkt wall sy..sy pnh share ttg ini..mg dpmudahkan segalanya .aamiin